ONS TEAM

Vrouwen in de Keuken is een initiatief van NINOK Houtwerk, het meubelmakersbedrijf van Nienke Verschuur.

In haar vele jaren ervaring als meubelmaker, merkte Nienke dat het door haar klanten erg op prijs wordt gesteld dat zij met een vrouwelijk team werkt. Dat geeft rust en vertrouwen aan haar klanten.
Ook de manier waarop Nienke in de woning van haar klanten te werk gaat, af en toe zelfs op kousenvoetjes door de kamer als dat nodig is, levert haar goede reacties op.

NINOK Houtwerk bouwt zelf keukens op maat voor haar klanten en installeert deze dan uiteraard ook.
Omdat de werkwijze van het team van NINOK Houtwerk zo goed ontvangen wordt, heeft Nienke besloten ook een keukeninstallatiebedrijf op te zetten met haar geweldige team van topvrouwen! Zo kunnen er meer klanten gebruik maken van de prettige werkwijze van Nienke en haar team.

Vakkennis
Nienke is al ruim 10 jaar meubelmaker en levert prachtige projecten af. Daarnaast heeft zij zich bijgeschoold in loodgieterswerk en elektrotechniek. Af en toe volgt ze specialistische cursussen, zoals onlangs nog eentje speciaal voor de populaire BORA kookplaat.

Nienke geeft ook al ruim 10 jaar les, aan stagiaires, groepjes houtbewerkers en aan Vrouwen in de Keuken-vrouwen. Deze leerlingen leren altijd ‘on the job’, dus het kan goed zijn dat u ook bij uw project onze vrouwen-in-opleiding treft.