maatwerk

UITKIEZEN EN ONTWERPEN VAN JE KEUKEN.

Voordat je een keuken uit gaat kiezen in de winkel, is het belangrijk dat je je goed en onafhankelijk laat voorlichten over de mogelijkheden voor de nieuwe keuken.

Wat voor keukenapparatuur is er eigenlijk allemaal? Wat zijn de mogelijkheden in je keuken? Kan er een muurtje verdwijnen of een stopcontact worden verlegd?

Wat doen we met de afzuigkap? Wat zijn de voor- en nadelen van zo’n koolstoffilter in een inductieplaat? Moet er een nieuwe groep worden aangelegd in de stoppenkast?
En vooral: Wat is een handige indeling? Hoeveel werkoppervlakte wil je hebben? Hoeveel opbergruimte is er nodig in de keuken en wat te doen met bovenkastjes?

Vrouwen in de keuken helpt je graag bij het ontwerpen van jouw ideale keuken!

KLUSSENWERK.

Kleine klussen die nog even voor de installatie moeten gebeuren doen we graag ter plekke voor je.

Grotere klussen -tegelen, een extra stop aanleggen, waterleiding omleggen, stukadoren en schilderen- nemen we je ook graag uit handen.

Bij Vrouwen in de Keuken werken we al vele jaren samen met betrouwbare partners in de bouw.

Na een kennismakingsgesprek zullen wij je in contact brengen met onze partners die voor je de ruimte helemaal gereed zullen maken voor installatie. We zijn er zeker van dat ook onze partnerorganisaties bij een goede indruk zullen achterlaten. Wij werken immers alleen samen met de beste vakmensen.

Jouw keuken door ons laten maken.

Jouw keuken helemaal door ons laten maken? Neem contact op met NINOK!

Vrouwen in de Keuken is een initiatief van NINOK Houtwerk.

Kijk eens op de website van NINOK welke keukens wij reeds ontworpen en gerealiseerd hebben voor onze klanten.

Wil je ook een offerte ontvangen voor een keuken, klik dan hieronder: