Keuken installeren

GEFELICITEERD.

Je hebt een nieuwe keuken gekocht en kijkt nu wie dit goed, mooi, snel en niet te duur kan installeren.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een mooi team van meubelmaaksters en installeren je keuken graag voor je. Vooraf lopen we natuurlijk alles even door, kijken of er nog ergens losse eindjes zijn of dat alles al gereed is voor installatie en we maken een afspraak voor installatie van je keuken. Meestal zijn we daar twee of drie dagen mee bezig met twee personen, maar het kan natuurlijk sneller bij een simpele keuken of langer duren wanneer je een heel uitgebreide keuken hebt gekocht.

Je kunt zelf vooraf berekenen via onderstaande knop wat het gaat kosten wanneer wij je keuken voor je installeren.

Als er nog dingen in de keuken moeten gebeuren voor de installatie, denk aan klein kluswerk, kun je daarvoor een maatwerkofferte bij ons opvragen.

een ikea keuken gekocht?

De IKEA maakt mooie keukens voor niet al te veel geld. Dat is natuurlijk een topdeal, waar veel van onze klanten erg blij van worden.

Het installeren van een IKEA keuken kost alleen wel wat meer tijd, omdat alles nog in elkaar gezet moet worden. Bovendien zijn er veel onderdelen apart verpakt, dus het vergt wat meer voorbereiding.

De IKEA heeft ervoor gekozen zijn keukens zo te ontwerpen dat er aan de achterzijde geen ruimte is voor elektriciteit of waterleidingen. Het is dus belangrijk dat je dat allemaal vooraf hebt laten wegwerken in de muur of bijvoorbeeld over de vloer laat lopen.

Is dat nog niet gedaan of wil je kijken of er geen andere oplossing is om de bestaande leidingen weg te werken: we denken graag met je mee.

Ook voor de installatie van een IKEA keuken ben je bij Vrouwen in de Keuken aan het juiste adres dus.